www.luonnonihme.fi
tervetuloa luonnonihmeen sivuille

etusivukuva
luononihme ohjelmapalvelutkesänriemut luonnonihmeeltätalventaikaa luonnonihmeeltäota yhteyttä www.lounnonihme.filuonnonihme.fi

 

 

Yhteistyössä:

 

Nuuksio logo

 

 

Sulo ry

 

 

Luonnonihme - ihmeen hyvä ohjelmapalveluyritys

 

Luonnonihme (Luonnonihme Ohjelmapalvelut Oy) on vuonna 2000 perustettu yritys (perustettaessa Luonnonihme Retkipalvelut) jonka yhtiömuoto päivitettiin 2012 osakeyhtiöksi. Samalla nimi muutettiin vastaamaan paremmin toimintaa.


Tarjoamme ainutlaatuisia räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Aina ei valmista tuotetta löydy markkinoilta, vaan se täytyy rakentaa. Toivotun tapahtuman sijainti, alku tai lopetuspiste, asiakkaiden määrä, erilaisia muuttuvia tekijöitä on valtavasti. Tallaisista tapahtumista meillä on vuosien kokemus pienille ja isoille ryhmille. Meille tällaiset tilaisuudet tarjoavat mahdollisuuden koetella osaamisemme rajoja. Pääsemme nauttimaan onnistumisen tunteesta ja kehittämään itseämme. Stressaaminen vain yksinkertaisesti sopii meille. Asiakaan ei tarvitse sitä tehdä.


Meiltä onnistuvat myös helpommin toteutettavat tapahtumat, seikkailut tai erilaiset liikunnat. Hallitsemme mm. sauvakävelyn, lumikenkäilyn, kajakkimelonnan, potkupyöräilyn, avokanoottimelonnan, geokätköilyn sekä paljon muita.

Emme vain hyvin, vaan erinomaisesti!


Olemme järjestämässä Espoon Kaupungin perheretkiä Villa Elfvikissä niin kuin monena vuonna aikaisemminkin. Teemme yhteistyötä Metsähallituksen kanssa Nuuksiossa. Olemme sitoutuneet kestävään ja ympäristöä kunnioittavaan toimintaan.


Toivottavasti saamme olla tekemässä teidänkin seikkailuanne!

 

Sami Halén
Ihmemies